Brrroooeeemmm…

Bij de inrichting van de kinderkamers heb ik een eenheid gecreëerd door op beide kamers te werken met dezelfde kleur mintgroen en een witte bestikkerde wand.   Zijn we erop uitgekeken dan zijn de stickers zo verwijderd. Mees heeft een zwarte autosticker gekregen welke ik in het zwart in 2 afmetingen heb laten maken voor het speelse effect. 1 vel was hiervoor ruim voldoende! Geen probleem voor Janine van Kidzstijl en er zijn ook geen meerkosten voor gerekend.

Je kunt ze in verschillende kleuren bij haar bestellen, echt een aanrader en zo aangebracht. Neem eens een kijkje op site van Kidzstijl voor de mogelijkheden.

De afgebeelde spaarpot heb ik zelf gemaakt. Het spaarpotje van gips heb ik bij een plaatselijke hobbyzaak voor ca. € 2,- gekocht en met verf op waterbasis zwart geverfd. Deze kun je nog met vernis behandelen maar dat vond ik niet nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s