And it is all yellow…

Ik heb een voorliefde voor de babykleding tot maat 104 van de Zara, ik zou deze afdeling meteen willen laten inpakken. Over de latere maatjes heb ik zo mijn twijfels, helaas. Mees is net een paar maanden oud maar al vanaf dag 1 heeft hij een bos(je) zwart haar en dat matched heel goed met geel! Deze 3 items kan ik echt niet laten hangen! Mama begint binnenkort weer met werken en dan is de Zara in de pauze weer een wandeldoel šŸ˜

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s