Relaxen in Deurne

Even een weekendje met opa en oma erop uit. Via Airb&b kwamen we bij Tessa terecht in Deurne. Mijn ouders wilden niet ver gaan en het huis gaf voor Bo genoeg ruimte voor vermaak vooral omdat de speelruimte op de begane grond voor ons als slaapkamer was ingericht. Ogen open en spelen maar…..kasten vol spellen en speelgoed. Het interieur en de tuin zijn waanzinnig, een bladzijde uit de VT Wonen. Het ontbijt besloeg de halve ijskast, daar hadden we 4 dagen van kunnen ontbijten.

Daarnaast is de tuin ruim opgezet en konden we optimaal genieten van het mooie weer. Ook stonden voor Bo hier enkele speeltoestellen waaronder een houten huisje en een trampoline…voor haar was het rennen vanuit de speelkamer via de ruime keuken door naar de grote tuin. S’avonds konden we gebruik maken van de buitenhaard en de barbecue, theelichtjes aan en nog even een potje kaart onder de overkapping.

Het was kermis in Deurne, een leuk uitstapje voor een warme lente-avond. Verder hebben we een wandeling door het peelgebied gemaakt en van het mooie weer genoten.

Een absolute aanrader!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s