Ik ga op vakantie en neem mee…

 

Nog even de laatste dagen aftellen en dan is het eindelijk zomervakantie. Het lijkt erop of we het dit jaar allemaal erg hard nodig hebben. Ik verheug me nu al op de zomerse bbq’s en het relaxen in de tuin….voorlopig want wij hebben een late vakantie ingepland naar Frankrijk. Maar met deze producten en de upcoming Sun kom je al aardig in de stemming.

Wat je echt nodig hebt voor een zomers plaatje is ananas, kokos en citroen en laten we met de Citroen beginnen. Want deze douchegel (je krijgt deze ook in schuim) en bodylotion (ook in schuim verkrijgbaar) van de Kneipp mogen niet ontbreken in jouw toilettas als je naar een warm oord vertrek. Heerlijk deze verfrissende geur onder de douche na een zomerse dag, zelfs mijn dochter is in haar nopjes als ze naar citroen ruikt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s