Friends for the Summer

Mr. Sun & friends

Got to have it! We gaan binnenkort de slaapkamers opknappen en daarbij mag ik nu niet 1 kinderkamer maar 2 kinderkamers onder handen nemen. Even inspiratie op doen bij de Kleine Zebra en Dreumes & Zo maar ook Heppie & Co in Maastricht heeft hippe kinderspulletjes alleen werkt de site niet zo heel goed. Deze poppetjes mr. Sun & Friends van Suzy Ultman ga ik meteen even bij Dreumes & Zo bestellen voor € 24,95 want daar waren ze op voorraad en hopelijk pakken ze het deze keer ook weer zo leuk in. Deze gaan met de witte vensterbank en witte gordijnen kleurrijk staan bij het raam! Wil je ze ook meteen bestellen? Klik hier voor de link. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s