DIY Ikea Pendel make-over…

Dit projectje is zo leuk geworden! Ik was er al een tijdje op aan het azen om een tweedehands exemplaar van de Ikea Pendel klok op de kop te tikken en eindelijk werd er eentje aangeboden in de buurt. Mijn man mee, paste net in de auto en toen ik vertelde dat ik deze roze wilde verven kreeg hij bijna een hartverlamming. Oké geen roze maar grijs, ter compromis maar ook hij vind het eindresultaat zeer geslaagd. Konden we nu nog maar de tijd stil zetten!

Advertenties

6 gedachtes over “DIY Ikea Pendel make-over…

   • Ik gebruik hier het liefste de Flexa Creations in een matte variant hiervoor.

    Deze voor de klok is een mengverf geweest ( G0.05.65 ) deze kun je het beste bij de bouwmarkt met korting aanschaffen. Wekelijks is deze wel ergens in de aanbieding, de Hornbach heeft sowieso de laagste prijsgarantie.

    Ik heb ook van de Kwantum de Foggy Mint gebruikt maar dit is een soort muurverf, de structuur is wat grover dus voor het schoonhouden wat lastiger. Ik zal binnenkort een foto van een bedhuisje posten waar ik de Foggy Mint voor gebruikt heb.

    Succes!

    Like

   • Gebruik altijd een grondverf als basis (evt. 2 lagen) en daarvoor en voor het aanbrengen van de lak goed vetvrij maken, dat doe ik normaliter met St.Marc (ook verkrijgbaar bij de bouwmarkt).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s