Happy New Year…

Ik bak elk jaar met oud & nieuw wafels en niet zomaar wafels….nee de wafels volgens mijn opa’s recept. Ik hou van tradities dus dit is iets wat ik Bo mee wil geven. Dus als het ijzer warm wordt en de mixer zijn gang gaat dwalen mijn gedachten af naar de borden met wafels, appelbeignets en berlinerbollen die voor eenieder klaar stonden in de gang bij opa. Want mijn opa bakte niet voor twee, ook niet voor vier maar voor de hele familie. En dan hadden we een bord meegekregen, op nieuwjaarsdag konden we dan bij opa en oma ook nog eens onze vingers aflikken. Dus morgen als ontbijt; wafels, de lunch; wafels, het diner; wafels totdat we geen wafels meer kunnen zien….en dan gaan we op nieuwjaarsdag nog even bij opa Loek langs want hij heeft ook wafels gebakken….en hij bakt ook niet voor twee!

Het recept van opa staat op het gele kaartje, mixen als een cake dus daar kan niets mis mee gaan. Succes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s