Winactie Christmas kit

He is making a list and checking it twice….oude kerstliederen op de achtergrond, de eerste dennennaalden die in de hele woning liggen, gelukkig kunnen we buiten (okay het wordt wel iets warmer) genieten van de vrieskou want dat vind ik even mooi als sneeuw. Oh ja ik heb me net ook nog even een kop gluwhwein opgewarmd om er helemaal in te komen. Ik heb me voorgenomen dit jaar elke weekend in december iets gezelligs te doen; kerstmarkt, schaatsen en alle kerstfilms op Netflix willen we dit jaar gezien hebben.

….he sees you when your sleeping….okay we gaan ook knutselen en bakken en ik vond deze christmas kit bij Studio Sproeten compleet met glitters en metallic gel pen. Vier rendier figuurtjes om zelf te maken en alleen het doosjes zit er al gezellig retro uit.

Wij mogen een setje t.w.v. € 9,95 van Studio Sproeten weggegeven. Wat moet je doen? Zoek op de site van Studio Sproeten naar het antwoord op deze vraag: Van welk merk is de Deer Canvas (deze van de foto) ?

Plaats het antwoord in een reactie (klik op de titel van het bericht en plaats onderaan een reactie) met de reden waarom je deze graag zou willen winnen. Wij verloten een set onder de ingezonden reacties of likers op onze facebookpagina. De winactie sluit op 16 december a.s.

Volg ons blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nog meer leuke posts en winacties!

Deze winactie is afgelopen, we hebben Sharon als winnaar uitgekozen!

Gepubliceerd op http://www.prijsvragen.nl

Advertenties

13 gedachtes over “Winactie Christmas kit

  1. Wat een super leuke website Studio sproeten , Ik heb heel veel leuke dingetjes gezien ! Ik doe heel graag mee voor deze knutselset van 4 rendieren . Het canvasdoek is van het merk handmade by Textil Fabrikken .

    Like

  2. De canvas is van Handmade by Textil Fabrikken en ziet er geweldig uit. Ik hoop dat leuke rendierpakketje te winnen; mijn dochter houdt erg van knutselen, glitters en dieren, dus dit zou perfect zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s