Een knotsgekke familie…

Geïnspireerd op de Kokeshi poppen van Sketch Inc. ons gezin nu ook afgebeeld als houten pop. Zelf heb ik de Nesting dolls van Sketch Inc. en door even te googelen kwamen we deze Kokeshi poppen van hetzelfde merk tegen.

Wat ik niet wist is dat Kokeshi poppen gemaakt worden in Japan, vaak zonder armen en een vergroot hoofd en door de maker wordt er ook nog een boodschap in verwerkt als uiting van vriendschap. Wat een mooie gedachte! Sketch Inc. heeft te gekke personages gemaakt, zo heb je Marilyn Monroe, Karl Lagerfeld en anderen. Ze zijn niet goedkoop je betaald voor een exemplaar al gauw € 50,-

Tijd om zelf aan de slag te gaan. Acrylverf heb ik altijd in huis maar wil je een betere kwaliteit dan zou ik ook voor een professionelere  acrylverf gaan in de primaire kleuren zodat je zelf kunt mengen. Wanneer de popjes met de acrylverf zijn bewerkt hoef je het alleen nog te vernissen, dat is bij deze poppetjes nog niet gebeurd.

De houten popjes (kegels) worden in vele varianten en afmetingen aangeboden. En ze kosten per stuk maar een paar euro, je vindt ze tegenwoordig in elke hobbyzaak.

Nu alleen nog een poppenhuis…..op naar het volgende project. Of laat ik het me lekker gemakkelijk maken….

En wil je ook je ook je gezin of family gepersonaliseerd in een houten variant? Mail me even, ik wil wel een poging wagen…foodandgoodz@gmail.com.

Advertenties

Een gedachte over “Een knotsgekke familie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s