Winactie aftelblokken sinterklaas.

De leukste tijd van het jaar breekt momenteel aan. Het is nu vroeg donker dus we zijn op zoek naar warmte en gezelligheid. Binnenkort zal ik een aantal sinterklaasitems plaatsen maar het aftellen naar pakjesavond is langzaam begonnen en dit kan beter met deze blokken van het familiehoekje!

Wij mogen een blokkenset t.w.v. โ‚ฌ 12,95 van Het Familiehoekje weggegeven. Wat moet je doen? Zoek op de site van Het Familiehoekje naar het antwoord op deze vraag: Welke gelegenheid staat er nog meer op de blokken weergegeven?

Plaats het antwoord in een reactie (klik op de titel van het bericht en plaats onderaan een reactie) met de reden waarom je deze graag zou willen winnen. Wij verloten een set onder de ingezonden reacties of likers op onze facebookpagina.

Deze winactie is afgelopen, we hebben Marieke als gelukkige winnaar uitgekozen, veel plezier ermee!

Volg ons blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nog meer leuke posts en winacties!

Gepubliceerd op http://www.prijsvragen.nl

Advertenties

76 gedachtes over “Winactie aftelblokken sinterklaas.

 1. Kerst, verjaardag en tot de baby komt; staan op de andere drie zijden van het blok.
  Wat een enige manier om te tellen tot een volgende happening ๐Ÿ™‚ !
  Wij leven naar al deze gebeurtenissen heel erg toe met ons gezin.
  Ons meisje wordt in februari geboren, dus hoop ik met de rest van het gezin zo
  heerlijk af te gaan tellen.
  Maar nu eerst… op naar Sinterklaas!

  Like

 2. Kerst, verjaardag en tot de baby komt.

  Wij zouden hem gebruiken voor verjaardagen, Sinterklaas en Kerst. Tot de baby komt slaan we over. ๐Ÿ˜‰ onze 2 kleine mannen zouden de aftelbklokken ge-wel-dig vinden, ipv een zakelijke kalender die er nu hangt.

  Like

 3. Kerst, verjaardag en tot de baby komt. Ik zou graag willen winnen zodat ik niet 20 keer op een dag antwoord moet geven op de vraag: ‘Mama….. wanneer gaan we naar .. (vul een willekeurig event in)?

  Like

 4. Verjaardag
  Prachtig uitziende kalender en een leuke manier om met onze kleine man iedere dag weer een beetje verder naar een feest toe te leven.

  Like

 5. Het antwoord is: Kerst, verjaardag en tot de baby komt. Ik doe graag mee voor dochter elise van 5. nu ze op school zit is Sinterklaas natuurlijk ‘een hot item’ en hiermee voorkom je dat ze tig keer op een dag vragen: hoeveel nachtjes nog ๐Ÿ™‚

  Like

 6. Kerst, verjaardag en tot de baby komt.
  Leuk voor mijn nichtje van 5 jaar, die elke dag vraagt hoeveel nachtjes slapen tot sinterklaas cadeautjes komt brengen!

  Like

 7. Kerst, verjaardag en tot de baby komt. Deze mooie blokken zou ik graag willen winnen voor mijn dochter. Ze zijn op dit moment in groep 2 druk bezig met cijfers en letters, ze vindt het allemaal erg interessant alleen is weleens mis als ze een cijfer bedoelt, maar het dan een letter noemt ๐Ÿ˜‰
  Ze is net als alle kindjes dol op Sinterklaas en is al dagen aan het knutselen om zo wat moois in de schoen te kunnen stoppen voor haar grote vriend!

  Like

 8. Kerst, verjaardag en tot de baby komt. Wat een leuke aftelblokken! Die zou ik wel graag winnen, daar zou een jongetje van 4 hier heel blij van worden! ๐Ÿ™‚

  Like

 9. wat een super leuk item. onze dochters (zonder tijdsbesef) stuiteren als sinds zaterdag door het huis heen. dan kan 5 december best lang duren voor een moeder ๐Ÿ™‚
  het antwoord is sinterklaas, kerst, verjaardag en tot de baby komt

  Like

 10. Leuk, leuk, leuk! Zeker onze oudste begint feestelijkheden al erg, nou ja, feestelijk te vinden! ๐Ÿ˜›
  Ze heeft het nu al steeds over “als ik jarig ben”, terwijl ze net weer een jaartje ouder is geworden.
  Aangezien wij 2 dubbele verjaardagen vieren thuis zou ik dit heel leuk vinden. Aftellen naar ‘onze’ verjaardag, en naar alle andere mooie gelegenheden. Zo leuk om ergens naar toe te leven.

  Like

 11. Verjaardag.
  Wij zouden deze blokken graag winnen voor onze dochter, ze is bijna 2 en roept overal hinneklaas, mama Klaas, hinneklaas. Ook Piet is een Klaas voor haar. Het aftellen tot sint weg is, en daarna aftellen naar haar verjaardag en ze naar de peuterspeelzaal mag!

  Like

 12. Echt heeeeel leuk!! Ik maak dolgraag een kansje…
  Mijn kids zijn erg ongeduldig deze tijd van het jaar (geef ze eens ongelijk!) en deze blokken maakt het iets leuker om (zoooo) lang te moeten wachten!! Ze staan ook nog eens erg leuk en zijn voor meerdere dingen te gebruiken, dus ook na de Sint….

  Leuk, leuk, leuk ๐Ÿ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s