Winactie Laundrybag.

Opgeruimd staat netjes! Sokjes, ondergoed en een spijkerbroek, soms ligt het overal. Met deze hippe waszak van Withlofkids is de kinderkamer in een mum van tijd opgeruimd. Niet alleen handig voor de was maar je kunt er bijvoorbeeld ook knuffels of speelgoed mee opbergen.

Wij mogen een Laundry bag t.w.v. € 16,95 van Withlofkids wegggeven. Wat moet je doen? Zoek op de site van Withlofkids naar het antwoord op deze vraag: Wat is de afmeting van de Laundry bag?

Plaats het antwoord in een reactie (klik op de titel van het bericht en plaats onderaan een reactie) met de reden waarom je deze graag zou willen winnen. Wij verloten een Laundry bag onder de ingezonden reacties of likers op onze facebookpagina.

Volg ons blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nog meer leuke posts en winacties!

Deze winactie is gesloten, Romilda is de gekozen winnaar van deze winactie. Veel plezier ermee!

Gepubliceerd op http://www.prijsvragen.nl

Advertenties

76 gedachtes over “Winactie Laundrybag.

 1. Antwoord 50x72cm ik doe heel graag mee met deze super gave winactie ! Ik heb een zoon die echt de weg naar de wasmand niet weet laat alles overal rond slingeren of stopt het gewoon terug in de kast bij de schone was . Dit is een voor mij een super uitkomst de Laundry bag van Withlof-kids .

  Like

 2. 50 * 72 cm. Wat een leuke winactie! Niet alleen om mijn kinderen hun kleren in de wasmand te laten doen, ook mijn man voelt zich dan wellicht sneller geroepen om zijn sokken in de was te gooien (in plaats van op de bank, onder te tafel, naast het bed…).

  Like

 3. 50x72cm
  Wat zou ik deze graag willen winnen
  dan zal mijn dag goed beginnen
  Dan hoef ik niet meer al het was te zoeken
  in alle hoeken
  Opruimen word zo een feest
  en ik geniet nog zo het meest.

  FInges crossed####

  Like

 4. De hippe Laundrybag is 50 bij 72 cm. Als ik win zou ik gaan voor de ‘Hond’ die ik vervolgens op zou hangen in de kamer van kleine Olivier. Alles fijn van de grond zodat hij rustig door kan spelen en ik alle was daarin kan doen. Het zou ideaal zijn als ik vervolgens de stoere ‘Batman’ aanschaf voor onze oudste boy en het ‘alfabet’ voor onze zoon die net leert lezen op school. Het huis stylen met dezelfde spullen maar nét even anders… I love it! En: lof voor de mooie kids producten!!

  Like

 5. 50x72cm is de afmeting.

  Ik deel de ruimte met wasmachine samen met mijn moeder (we wonen met 2 gezinnen in 1 huis, inwoning).
  Deze waszak zou niet alleen mij en mijn dochters een lach om het gezicht toveren, maar zeker ook mijn moeder!
  Wassen is natuurlijk niet de leukste bezigheid 😉 en met alle drama die er de laatste tijd in onze familie is geweest, is een lach zeker geen overbodige luxe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s