A happy family.

Wie herrinert zich de Vulli boom met de Klorofil familie niet uit de jaren 80. Ik heb deze zelf niet gehad maar wachtruimtes waren er mee gevuld en ook was deze op school te vinden. Uitgerust met inpandige lift en buiten hondenslaapplaats. Toen ik deze laatst ergens zag staan kwamen de herinneringen van vroeger weer boven drijven en vind ik het nog altijd leuk speelgoed. De doos en het interieur van de boom mag wat hipper maar deze is nog altijd te koop. Via marktplaats is deze ook te vinden maar niet altijd compleet en in gebruikte staat. Ik heb deze nieuw kunnen bestellen via Amazon.fr voor slechts € 39,95 incl. verzending en had deze binnen een week in huis. Ook vind je deze op bol.com of de kleinegiraf.nl maar dan is deze wat duurder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s