Zara sneaker fall 2016

Ik vind ze zo schattig deze sneakers van Zara, maar ik ben dan ook echt een Zara fan en tja als Zara in de pauze van je werk om de hoek te vinden is loop je al sneller binnen. De sneakers zijn van de Fall 2016 collection en ik twijfel of ik een lage sneaker voor de winter wel zo praktisch vind. Zal ik ze maar een maatje groter bestellen voor het voorjaar?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s