DIY sieradenschaaltjes

image

Je wordt helemaal vrolijk van deze sieradenschaaltjes welke ik op awwsam.com heb gespot. Mijn oorbellen en ringen zwerven rond naast de wastafel in het bereik van grijpgrage kinderhandjes, niet echt handig dus. Laten we eens aan de slag gaan, ik krijg al honger van zo’n donut op mijn nachtkastje.

De boetseerklei is van de Hema en kost € 2,- deze is zelfdrogend en hoeft niet gebakken te worden. De helft van de verpakking is goed voor 5 schaaltjes en een poppetje voor Bo. Op awwsam.com worden er uisteekvormpjes gebruikt, ik heb de vormpjes zelf uitgesneden uit een lamp gerolde klei. De vormpjes buig je dan licht tot een schaaltje. Het duurt wel even totdat de klei is gedroogd, ca. 3 dagen. Daarna verf je het in de gewenste kleur met acrylverf, ook verkrijgbaar bij de Hema en als deze laag droog is kun je het afwerken met vernis.

De schaaltjes zijn ook een leuk kado voor een zus mama, of hippe vriendin. Verpak ze in een cellofaan zakje een vrolijk lint en klaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s