Geruit, geblokt….geshopt!

Ik zag bij IKKS een leuk overhemdjurkje hangen maar deze viel meer als een overhemd dan een jurk en mijn dochter heeft lange benen dus deze heb ik helaas moeten laten hangen. Op naar de Zara waar ik eenzelfde stoere overhemdjurk vond. De maten bij Zara vallen groot dus over 2 maanden zit deze pas echt goed. De stof is heerlijk zacht in tegenstelling tot deze van IKKS….tja en de prijs is zeker te doen. Ze draagt er een legging en hippe laarsjes onder, bikerlaarsjes doen het ook goed bij deze look! Hallo Zara, Hebben ze deze ook nog in een mamamaat hangen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s