Black & white at school!

Als ik mijn dochter naar de peuterspeelzaal breng barst het bij de kapstok van de Anna & Elsa rugzakken, minion paraplu’s en micky regenlaarzen…..persoonlijk niet mijn ding. Ik begrijp het wel hoor maar er zijn veel leukere en unieke items verkrijgbaar. Ik heb vroeger ook een lunchkoffer gehad (en deze heb ik nog altijd bewaard). Dat waren de tijden dat we alleen naar school liepen, we tussen de middag nog naar huis kwamen en in de pauze op school nog melk geschonken kregen en op vrijdag, daar verheugden we ons op, dan kregen we chocomel.

Het lunchkoffertje is bij Dreumes & Zo als set verkrijgbaar met bijpassende broodtrommel. Een transparante paraplu is echt ideaal, ik kan er doorheen kijken en zien wat mijn dochter doet en belangrijk waar ze loopt….oeps alweer een plas water….en ai nu net geen regenlaarzen aan.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s