Gaap kindje gaap…

Het warme weer houdt nog even aan terwijl de nachten al wat frisser worden. Ik kom al langzaam in de najaarsmodus en dan verlang ik naar een heerlijke warme chocomel met marshmallows, een warme plaid, naar kaneel en appel geurende kaarsjes en gezellige avonden met spelletjes en filmpjes kijken. Misschien sluiten we ons dit najaar een zondag op in huis, de hele dag de pyjama aan en we maken er een Lazy Sunday afternoon van…..ja dat gaan we dit jaar eens invoeren! Eens kijken wat hebben we nodig? Nieuwe pyjama, sloffen een warme plaid……ik ga dan toch even mijn neus poederen, tja wie weet belt er dan toch net iemand aan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s