After summer in Style with the Zara Collection 2016!

After summer in Style! Get the Zara after summer look for Kids 2016.

Heerlijk nazomeren in deze luchtige kleding van Zara. Het zit lekker gemakkelijk en is eenvoudig te combineren. Een lang vestje er overheen en het is nog langer door te dragen. Ik vind de kleding van Zara iets te klein vallen en mijn dochter is vrij snel uit haar maat dus ik zou altijd een maatje groter bestellen. Op de site uitverkocht? Bel dan even de vestiging vaak kan ik het bij hen aan de kant leggen en dan haal ik het in een middagpauze op…..tenminste als er een Zara in de buurt ligt.

Leuke setjes van de Zara Fall collection 2016 zal ik binnenkort posten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s