DIY: Keigave cactus!

Deze cactus kwam ik tegen via een pin op Pinterest. Heel eenvoudig om te maken en de materialen heeft iedere knutselmama wel in huis. De stenen hebben we tijdens een wandeling gevonden, even schoonmaken en ze zijn klaar om geverfd te worden en wie kan dit beter dan mama; Bo off course. Door de jaren heen heb ik een aardige potten collectie opgebouwd, voornamelijk gekregen tijdens de verjaardagen waarbij je je afvraagt wat we nu weer met een nieuwe bloempot moeten….even sprayen met een goudspray (Action) en klaar is deze hippe pot. Doe het sprayen in verschillende lagen want het kan al snel druppen en dat ziet er niet mooi uit.

De pot staat mooi op ons dressoir maar kan ook als decoratie voor de kinderkamer gebruikt worden.

Veel plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s