Win een melamine bordje met persoonlijke opdruk!

image

Helaas is Superdish gestopt met het bedrukken van melamine bordjes met een persoonlijke opdruk, nu mogen we er toch nog eentje weggeven. Jongen of meisje, rood, bruin of blond haar of zelfs met een getinte huid….elke opdruk is mogelijk en zal met de winnaar worden besproken. Zelfs de naam van het kindje zal erbij worden gezet. Wat een feest aan tafel!

Volg onze blog Food&Goodz en maak kans op dit unieke bordje! Wij verloten nl. een exemplaar onder de volgers.

Hoe doe je mee? Geef een reactie op dit bericht (zie button onder de titel) waarom je dit bordje wilt winnen of ‘like’ het bericht door op de titel van het bericht te klikken zodat het bericht in een andere pagina opent, klik dan op het sterretje onderaan het bericht. Good luck!

Deze actie staat weergeven op http://www.prijsvragen.nl

 

Advertenties

21 gedachtes over “Win een melamine bordje met persoonlijke opdruk!

  1. Ik zou heel graag een kansje willen maken voor mijn dochter! Vorig jaar is zijn grote zus geworden en ik heb het idee dat ze er steeds vaker moeite mee heeft dat haar kleine broertje nieuwe flessen en borden krijgt. Het zou voor haar dus enorm leuk zijn als ze haar eigen gepersonaliseerde servies heeft 🙂

    Like

  2. Ik zou dit bordje graag willen winnen voor ons 3 jarig zoontje die heel veel moeite heeft om aan tafel te blijven zitten. Wie weet helpt een persoonlijk bordje 🙂

    Like

  3. Wat een leuk en lief en geweldig cadeautje voor mijn kleinzoon die zo ontzettend ziek is geweest en door een wonder nog bij ons mag zijn! Hij wordt met de kerstdagen twee jaar en is werkelijk voor ons een cadeau! Een cadeau van onschatbare waarde!Wat zou ik hem graag dit lieve cadeautje geven zodat ik zijn naam altijd mag blijven zien en zal blijven uitspreken.Wat zijn wij bang geweest en eigenlijk nog altijd maar dit cadeautje is zomaar een blijvertje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s